COACHING
 
Veranderen kan...................leuk zijn
De website van Jan Jeurissen
   
     
         

 

Coaching van Individuele personen
Coaching is een begeleiding op zoek naar innerlijke hulpbronnen, welke uw beroepsleven en privé-leven zullen verrijken, want…….

  • Bemerkt u dat u de laatste tijd met tegenzin naar uw werk gaat en dat u ’s avond vermoeider bent dan anders, en het langer lijkt te duren voordat u bent uitgerust?
  • Overkomt het u dat u gedurende vergaderingen op uw werk, u iets belangrijks kunt inbrengen, maar dat u aan uzelf twijfelt en daardoor een collega de mogelijkheid geeft om het in te brengen en dat hij scoort?
  • Komt het wel eens voor dat u een naar gevoel in uw buik krijgt als u door uw meerdere wordt ontboden?
  • Hebt u soms het idee dat uw werk voor u geen echte uitdaging meer vormt?
  • Hebt u al eens mee gemaakt dat een “jonkie” die veel minder ervaring heeft dan u en veel minder kan, toch een bevordering krijgt, of door uw meerdere gecomplimenteerd wordt voor zijn prestaties?
  • Zijn er personen op uw werk, die u het liefs zou ontlopen, of waaraan u zich mateloos ergert, zonder dat u het idee hebt, dat u iets aan de situatie kunt doen?
  • Hebt u wel eens, dat u zich plotseling bij bepaalde personen erg klein en onervaren voelt, of dat u kritiekloos iets van iemand aanneemt, of u uw eigen mening verandert, omdat u denkt dat hij het toch veel beter weet, en dat achteraf blijkt, dat u toch gelijk had?
  • Zijn er op uw werk wel eens zaken, die u eindeloos blijft uitstellen, terwijl zij gedurende al die tijd toch als een vervelende plek op uw beeld blijven staan?

Zo zijn er natuurlijk nog talloze gebeurtenissen op uw werk te noemen, waarbij u niet in staat was om uw competentie voor de volle 100% te laten uitkomen.

Wat te doen?
Met behulp van een traject, waarbij gebruik wordt gemaakt van methoden, die gebaseerd zijn op principes en technieken van neuro-linguistisch programmeren leert u uw hulpbronnen ontdekken, waarover u reeds beschikt, echter welke u nog niet geleerd heeft om ze efficiënt in te zetten.
Coaching is dus een leerproces, waarin u leert van uw eigen krachten gebruik te maken.
Het is zelfs mogelijk, dat wanneer u zou beslissen, dat u nog een hele andere uitdaging in uw leven wilt aangaan, u gedurende de coaching kunt uittesten of u voor die uitdaging geschikt bent.
Hierbij kunnen psychologische testen een hulpmiddel vormen.

Het besluit om meer informatie aan te vragen of om een afspraak te maken voor een eerste oriënterend kennismakingsgesprek, kan de eerste stap zijn in een nieuwe toekomst, waarin u wel de beschikking hebt over al uw vermogens, en waarin u geleerd hebt deze op een efficiënte manier in te zetten, en u heer en meester blijft over uw eigen situatie.

Uitdaging
Trek de ‘stoute’ schoenen aan, en maak voor u zelf een duidelijk, helder en kleurrijk beeld van uw toekomst. Verzeker uzelf van die betere toekomst door die geluiden nu al te horen, zoals u ze in de toekomst wilt horen. Als u dan later deze geluiden herkent, dan weet u dat u uw doel hebt bereikt.
Neem nu al een voorproefje op hoe u zich in de toekomst wilt voelen en ervaar wat voor een weldadig gevoel voor u in het verschiet ligt. Dit alles is binnen uw bereik. Het enige wat u behoeft te doen is te beslissen dat u uw doel gaat bereiken door contact met mij op te nemen en te overleggen hoe u uw doel gaat bereiken.
Bel, schrijf of E-mail en uw toekomst is reeds in uw eigen hand.